conscia
nyhedsbrev 5 .jpg
 

14. april

I april 2003 lagde vi de første sten til Conscia med et kompromisløst fokus på høj kvalitet og dyb faglighed. Vi fik hurtigt et par kunder med på rejsen.

I dag – 20 år senere – har vi stadig de første kunder med. De har fået selskab af over 400 af Danmarks største virksomheder og organisationer med kompleks og samfundskritisk digital infrastruktur. Det vil vi gerne fejre og inviterer derfor til fødselsdagsreception.

Læs mere
 
Nyhedsbrev 4 .jpg

20. april kl. 10:00 - 11:00

Implementeringen af EU’s NIS2-direktiv er planlagt til 2024. Direktivet omfatter en bredere vifte af sektorer og pålægger både din organisation og dine leverandører strengere forpligtelser.

Find ud af, hvordan det påvirker dig og din organisation på vores webinar.

Tilmeld dig her
Nyhedsbrev 2.jpg
 

25. april kl. 14:00 - 14:45

Et nyt tre-bogstavs-akronym er begyndt at fylde i IT-verdenen; FSO. Men hvad ligger der egentlig i Full Stack Observability, og hvem er det relevant for?

På dette webinar gennemgår vi det nye FSO begreb, hvilken værdi det skaber, hvem det er relevant for, og hvordan man kommer i gang.

Tilmeld dig her
Banner - kvadrat.png
 
Tilmeld dig
 
Nyhedsbrev 1 .jpg

25. april kl. 10:00 - 11:00

MFA (multifaktorgodkendelse) er de-facto-standarden for brugergodkendelse. Dog har løsningen også sine mangler og kan omgås.

Lær 
om de seneste MFA-angreb, hvordan man undgår MFA-fatigue, og hvad fremtiden bringer for autentificering på vores webinar.


Tilmeld dig her
VMware Technology Forum 2023.png
 

9. maj 2023

Konferencen byder på en bred vifte af sessioner og workshops.

Hør om Uhrenholts nye hyperkonvergerede infrastruktur, hvor storage, servere, netværk og virtualisering smelter sammen i én platform, giver it-afdelingen fuld kontrol over brugere i hele verden og skaber samtidig et fundament for fremtidig udnyttelse af cloud-ressourcer.


Tilmeld dig her
 
nyhedsbrev 6.jpg

10. maj - 11. maj 2023

Vi står klar til at byde dig velkommen med varm kaffe ude foran Øksnehallen – du er også velkommen til at sparre og netværke med vores specialister ved vores stand.

Når du tilmelder dig via linket kommer du samtidig på Conscias VIP-ønskeliste.


Tilmeld dig her
Nyhedsbrev 3 .jpg
 

3. maj - 8. maj 2023

Planlægger du at deltage i årets globale Cisco Live konference? Så tag med på vores konferencetur.

Du kommer til at være sammen med andre dygtige danskere og får et spændende program fyldt med både fagligt indhold og socialt samvær.

Tilmeld dig her