conscia

Cyberkrig er ikke noget, vi blot taler om - vi står midt i den. Derfor har vi udtænkt den mest lærerige festival i år - der klæder dig på til cybersikkerhed.  


Du bliver klogere på, hvordan du beskytter dig bedst, hvordan du får hele organisationen med, hvad andre gør for at beskytte sig - og hvad du gør, hvis du alligevel bliver ramt af et breach. 

Tilmeld dig her
NIS2....png
 

Bliv klogere på den potentielle påvirkning af NIS2 på din organisation, og lær hvordan du forbereder dig på det.

Se det optagede webinar
 
AI.png

AI er i dag en uundværlig teknologi, der gør det nemt for mange organisationer og industrier. AI forenkler, automatiserer, indsamler data og gør brugeroplevelser bedre. Og det gælder også ’the dark side’. Hackere bruger AI til at effektivisere og automatisere malware-angrebene. Ikke nok med det – angrebene bliver også mere skadelige…

Læs, hvor nemt hackere generer malware-koder ved hjælp af AI - nærmere bestemt Chat-GPT.

Læs bloggen her
hacker.png
 

Få ugentlige opdateringer om hændelser, exploits, malware og andre relevante cybersikkerhedsinformationer, der styrker din position.

Conscia ThreatInsights er et team af eksperter inden for trusler og reverse engineering, som leverer ugentlig trusselsinformation i en special engelsk "news bulletin" udgave.

Tilmeld dig Threat Insights
 
REvurdering MFA.png

MFA er de-facto-standarden for brugergodkendelse. Mange virksomheder benytter sig af det. Alligevel har løsningen også sine mangler og kan omgås.

Se webinaret og lær om de seneste MFA-angreb, hvordan man overvinder MFA-fatigue, og hvad fremtiden bringer for sikker autentificering.

Se det optagede webinar

Sluk automatisk trådløse netværk, når de ikke er i brug. Målsætningen er, at du kan spare mindst 20% af det samlede trådløse strømforbrug.   Mange organisationer bruger unødig strøm ved at have deres trådløse netværk stående tændt i fx weekender og om natten. Og det koster unødige penge...  Med Conscia PowerSave kan du slukke netværket i off-perioder og derved opnå betydelige besparelser.

Fordele med Conscia PowerSave:

  • Spar strøm - der gør en synlig forskel
  • Hjælp til at nå jeres bæredygtighedsmål
  • Dokumentér jeres besparelser
  • Vælg mellem fem forskellige varianter alt efter hvor mange access-punkter I har
Læs mere her

KOMMENDE EVENTS

tech forum.png

Dato: 9. maj 2023
Hvor: Langelinie Pavillonen

Kom med Conscia på VMware Technology Forum 2023. Vi kigger på de nyeste teknologiske fremskridt samt virtualiserings- og cloud computing-løsninger.


Tilmeld dig
Conscia V2.png

Dato: 10. - 11. maj 2023
Hvor: Øksnehallen

Kom med til Danmarks største IT-sikkerhedsmesse. Vores specialister står klar til at byde dig velkommen og sparre om din sikkerhedsstrategi, de nyeste teknologier, cloudsikkerhed, compliance og cybertrusler. 

Tilmeld dig
Skærmbillede 2023-04-17 kl. 09.10.05.png

Dato: 3. juni 2023 - 8. juni 2023 
Hvor: Las Vegas

Conscia og Cisco tager dig med til Las Vegas til networking og faglig viden inden for IT-verdenen. Du får: de seneste trends og tendenser fra Cisco, workshops, keynotes, deep dives, god mad, sjove oplevelser og faglig sparring.

Du får mulighed for at tage certificeringer og få et udvidet netværk.  


Tilmeld dig
Palo Alto Inno. Day.png

Dato: 15. juni. 2023 10.00-16.00 
Hvor: DGI Byen

Bliv inspireret og få indblik i de nyeste innovationer og teknologier inden for cybersecurity fra Palo Alto Networks – så du i fremtiden kan beskytte din organisation mod cybertrusler. Du får en dag fyldt med sessioner, keynotes og demoer om cloud-sikkerhed, IoT-sikkerhed, cybersecurity og meget mere

Tilmeld dig

Hør om wireless' historien -  fra den spæde start til nutidens ubegrænsede muligheder, når to eksperter i trådløst netværk tager dig med på en tur ned ad "wireless lane".

Lær om, hvordan vores krav til dækning og performance er blevet større, og hvordan nye devices hele tiden stiller større krav til netværket.

Få også et indblik i røverhistorier fra wireless-branchen i denne Tech Chat.

Se video