conscia
Sommertips.png
 

Havet kalder, solen trækker, og isene venter - noget tyder på, at sommeren bliver varm.


Vi er gået i tænkeboks og har fundet lidt læsning frem til dig, som du kan bruge tiden på i solstolen, ved havet, mens du nyder din is i skyggen.

Vi har hevet fat i en flok Conscianitter og bedt dem om at komme med nogle forslag til sommerferieunderholdning. Forslag, hvor der er plads til familiemedlemmer i alle aldre, men også aktiviteter, hvor man måske kan trække stikket helt, selvom aktiviteten kræver strøm.

Få sommertips her
 
WIFI 7 whitepaper.png

Effektivisér din virksomhed med WiFi 7 - næste generation af trådløst netværk.

Klik her og få Conscias engelsk WIFI 7 white paper I din inbox.

Download white paper her

Hva så Roskilde - er I der?!

Sådan åbnede hovedscenen til Conscia Danmarks fedeste og største event - målt på deltagere. Waaauw hvor var det fantastisk.  Mere end 200 deltagere skabte den helt rigtige festivalstemning til årets Sikkerhedsfestival. Alle deltagere var engageret, nysgerrige og klar til at dele og få ny viden 


Vi har heldigvis fanget nogle af de bedste øjeblikke fra dagen på video.

Se de bedste øjeblikke

KOMMENDE EVENTS

NSX DAY.png

Dato: 20. juni 2023
Tid: 9.00-14.00
Hvor: Conscia, Kirkebjerg Parkvej 9 2. sal, 2605 Brøndby

Kom med i Lab til VMware NSX Security Experience Day sammen med Conscia.

Vi dykker ned i en verden af sikkerhedsplanlægning og beskyttelse mod cybertrusler, og du får 4 konkrete steps, der guider dig til en mere effektiv og overskuelig sikkerhedsplanlægning.  

Tilmeld dig
Palo Alto.png

Dato: 20. juni 2023
Tid: 10.00-11.00
Hvor: online

Tilmeld dig det engelske webinar og lær, hvordan Palo Alto Prisma Access - en SASE-løsning (Secure Access Service Edge), hjælper dig med at beskytte dine brugere, enheder, apps og data overalt og fra én enkelt, integreret platform.

Tilmeld dig

FSO er et nyere begreb, som godt kan være liiiidt af en udfordring at overskue omfanget af, og det kan føles som en kompleks opgave at komme i gang med. Men det har en kæmpe værdi for både netværksperformance og IT-sikkerhed

Se videoen og bliv lynhurtigt klogere på den nye IT 3-bogstavsforkortelse – FSO


God fornøjelse!

Se video